CC Cream Olay Pore Minimizing

Introduce....CC Cream with sunscreen Olay Total Effects. Sebenanrnya I cari BB Cream. Sekali lalu depan CC Cream ni terus terpukau, terus terbeli, terus terpinga sebab muka I ada problem jerawat (waktu tu awal-awal masuk sambung belajar). Yang paling sesuai adalah BB Cream sebab ia mampu merawat masalah jerawat sekali tapi gatal nak CC (colour corrector) juga... Ni dia...siap ada hasutan pore minimizing..ahahaha...



Apa perasaan setelah terbeli dan terpakai? Not bad...Krim ni ada sunscreen with broad spectrum SPF 15. Boleh la melindungi kulit wajah. Compare dengan Doll Skin Foundation, krim ni agak light dan bila pakai tu muka kau jadi bersinar-sinar umpama sinaran rembulan..Betul..tak tipu..muka ada seri sikit la. Kata broad spectrum kan, jadi dia bias balik la cahaya yu..ekekeke (apa I merapu ni).

Lama juga I simpan krim ni. Dah setahun lebih, ada lagi...sebab I pakai sikit je nak pergi kelas (motif sangat pergi kelas cantik-cantik..ahahaha...). Kena la jaga penampilan kan. Mana tau jumpa HR Manager, boleh terus minta kerja..hehehe..

So, krim ni sesuai dengan kulit kering, tak perlu dap dap pelembab dah...

Sekian...

2 comments:

  1. mmg sekarang orang cari Cream yang all in one...tak payah tepek byk2 cream berlainan...

    ReplyDelete
  2. macam best je.. hmmmm.. tak pnah try lg...

    ReplyDelete