Honest Review: Vaseline Intensive Care

I tak berminat nak copy paste trick and trick daripada website orang lain. Ramai dah review pasal kelebihan vaseline ni cuma I nak review dari sisi pandangan I sebagai pengguna je. No need to copy others. Sebab lain orang pakai lain experience dia kan...


I beli original vaseline intensive care ni sebab konon-konon tak nak pakai lipstick, nak bibir merah semulajadi je dan lembab gitu...Selain tu boleh pakai dekat kulit yang kering dan kuku. Siapa nak kuku tangan dan kaki berkilau ala-ala manicure tu rajin-rajin la sapu benda alah ni.


Secara peribadi, it works for short term..mungkin I jarang pakai jadi kesan bibir merah semulajadi tu non-hado...dan I pakai untuk emergency case sahaja sebab ingredient dia kan petroleum (bukan chemical ke tu...). Other tricks I pernah cuba sapu dekat dompet kulit untuk bagi nampak kesan berkilau macam baru beli (berkesan!). Kasut kulit pun boleh...dan kadang-kadang I sapu bawah mata yang gelap (dark circle makin kurang cuma I tak rajin nak pakai selalu..hahaha..apa guna kau buat review ni...).


Okeh la, at least benda ni berguna untuk macam-macam kegunaan. Kalau ada penambahan nanti I akan update semula di sini...

1 comment:

  1. best.. blh sapu kat lutut atau siku... tmpat2 yg kasar... cikyan suka letak kat kening... konon bg lebat.. haha

    ReplyDelete