Pencarian Bloglist 2018 Blog FarhannaJafri

Setelah tamat segmen giveaway semalam, hari ni I nak join segmen bloglist pula untuk menambahkan lagi rakan-rakan blogger..Cara nak join, klik banner di bawah...dan marilah kita follow sesama kita. Jangan lupa blogwalking bila dah follow tu ye. Selamat bersegmen guys..


Blog Farhana sangat cantik, kemas dan tersusun. Macam mana nak buat template macam tu ea..Boleh ajar tak?hehe...Cuma part footer bawah tu buat background sikit sebab transparent tak nampak title untuk post yang lepas-lepas.

Itu je...semoga berjaya dalam dunia blogger..

Latest update (15/1/2018):

Segmen dah pun tamat dan S Diaries dah jadi sebahagian bloglist Blog FarhannaJafri....Terima kasih daun keladi kepada tuan blog...hehe...


10 comments:

  1. singgah dr segmen yg sama hi. followed u here as well #21

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

    ReplyDelete
  2. Hai, saya datang singgah dan follow awak skali.. Best of luck..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

    ReplyDelete
  3. Singgah sini..semoga berjaya ye awak

    ReplyDelete
  4. Terima kasih join tapi syarat no.4 tu takde pun?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, rasa ada tulis hari tu...ahaha...nanti I review lain..

      Delete
  5. Alhamdulillah dapat kenalan baru..
    Salam kenal Miss Bunny Diaries, done Follow you.

    ReplyDelete