Pencarian Bloglist Azah Rahaman 2018

Lama dah owner menjemput join segmen ni tapi sibuk dengan research..baru ni nak update..hehe..Harap sempat lagi untuk terpilih sebagai salah satu bloglist dalam blog Azah  ni.

Syarat-syarat simple je...Klik SINI.


1. Done follow blog


2. Done masukkan dalam bloglist


3. Komen blog Azah Rahaman

Tiada kritikan sebab everything is perfect! Nampaknya I kena belajar dengan Azah untuk buat template blog cantik-cantik lepas ni..hehe


4 comments:

  1. good luck tau..cikyan pon dah join !

    ReplyDelete
  2. Hi, assalamualaikum. Saya pun datang dari segmen yang sama! :D Nanti datang singgah blog saya^^

    www.sharifahaidahana.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hiks :D thank you awakk. sempat je lagi join. segmen azah tiada penutupnya. haha :D bukak sepanjang tahun. kalau cepat join, cepat la benefitnya sebab azah letakkan bloglist selama setahun :D tq tau. azah follow sini. azah masukkan dah awak punya link dalam bloglist azah. hihi

    ReplyDelete