Segmen : REALSVIORS Bloglist!

Rajin kakak join segmen sejak stress exam ni..haha..Segmen kali ni bukan sahaja dapat jadi bloglist (kalau bertuah) tapi juga ada review blog (kalau bertuah). Macam mana nak join? Senang je..klik banner di bawah dan ikut la arahan tuan blog. Simple je arahan dia..apa lagi kalau bukan follow-memfollow (sebagai tanda sokongan kepada blogger) dan ceritakan azam tahun ni...(sila baca dibawah banner).




Azam 2018:

1. Graduate Master on time (dijangka bulan jun)
2. Dapat kerja tetap dan stabil (dah tua..tak nak kerja main-main dah..)
3. Bertunang (kalau ada rezeki lebih kahwin terus..haha)
4. Healthy diet (macam tak jalan je azam ni sebab dah seminggu teguk juga air manis)

Doakan semoga dipermudahkan urusan I dan dimakbukan segala hajat..aminnn....

Latest update (15/1/2018):

Segmen dah pun tamat dan.....blog S Diaries dah terpilih masuk dalam bloglist. Terima kasih owner blog Realsviors...





6 comments: