Bahan-Bahan Tiramisu

Kemas kini gambar-gambar lama, terjumpa gambar main-masak-masak ni dulu.

Kemain buat kek tiramisu masa di rumah sewa. Sedap tapi harga barang-barang melambung tinggi. Nak lagi kena pakai whipping cream dan cream cheese. Bagi I jenama Emborg ni terbaik tapi harga dia terbeliak mata sekejap.

Ada orang pakai biskut butterfinger tapi I ganti dengan kek span (can be orange or pandan flavour). Then, ganti milo dengan vico (asal ada barang dekat dapur je..tak perlu cari barang lain dah). Kopi tu I pakai Old Town White Coffee nak bagi rasa pahit-pahit manis.

Step by step macam mana buat tiramisu ni I dah lupa. Boleh Google la..hehe..


6 comments:

  1. Dah lama teringin nak buat Tiramisu! ^^ good luck tau! heeee :D

    ReplyDelete
  2. okay
    boleh try buat lepas nih
    haha

    ReplyDelete
  3. tak berapa suka sangat tiramisu ni. Good luck tau :D

    ReplyDelete
  4. sedapnya sis..cikyan dah lama xbuat tiramisu..

    ReplyDelete